Manufacturers

Specials

Viewed products

Lví Charlie (CORDEROVÁ, Zizou)

01054E

Used

1 Item

Charlie je černý po svém obrovském tátovi a chodí do školy v Londýně. Díky zvláštní příhodě umí kočičí řeč - před ostatními lidmi to ovšem tají. Když se jednoho dne vrátí ze školy, dozví se, že jeho rodiče museli zničehonic na delší dobu někam odjet. Všechno to vypadá dost podezřele a Charlie není žádný hloupý kluk, aby se nechal snadno obelhat. Nezbývá mu než pátrat na vlastní pěst...

More details

In stock

60 Kč

Data sheet

Weight418 g
ISBN80-7306-109-0
LanguageCzech
Checkedbook is complete, there are no pages missing
Place of publishingPrague
No. of pages276
NoteBook removed from the library collection (contains registration numbers, stickers, traces of stickers and library stamps)
Year2004
Conditiondesky knihy přelepeny průhlednou knihovnickou fólií, jinak dobrý stav
Hardcover/Paperbackhardcover
Edition1st Edition
PublisherBETA s.r.o. (Pavel Dobrovský)

More info

Útěk, nebezpečí, dobrodružství a neuvěřitelné přátelství. 

Charlie je černý po svém obrovském tátovi a chodí do školy v Londýně. Díky zvláštní příhodě umí kočičí řeč - před ostatními lidmi to ovšem tají. Když se jednoho dne vrátí ze školy, dozví se, že jeho rodiče museli zničehonic na delší dobu někam odjet. Všechno to vypadá dost podezřele a Charlie není žádný hloupý kluk, aby se nechal snadno obelhat. Nezbývá mu než pátrat na vlastní pěst. I když nemá spojence mezi lidmi, najde je mezi kočkami a Ivy. A tak začíná jeho velké dobrodružství, pátrání po rodičích a útěk před nebezpečným nepřítelem.

Pokud jste knihu dočetli, víte, že Charlieho příběh nekončí. Druhá část třídílného dobrodružství vás zavede do Afriky.

Zizou Corderová je pseudonym paní Louisy Youngové a její desetileté dcery Isabely Adomakoh. Louisa už napsala pět knih pro dospělé, kdežto Isabela zatím psala hlavně domácí úkoly. Hodně věcí z této knížky jsou nápady Isabely. Její máma jí pak příběh povídala před spaním a společně ho vymýšlely. Zizou je jméno Isabeliny ještěrky.

30 similar products in the same category: