Manufacturers

Specials

Viewed products

Luko - Malý vlkodlak (VEBROVÁ, Sandra)

09313A1

Used

1 Item

Vstupte do tajemného světa napětí a fantazie. Nová česká fantasy pro děti a mladé čtenáře. Nechte se zavést do světa napětí a fantazie. Dvanáctiletý Luko je normální kluk... skoro... až na to, že je vlkodlak. Ale trochu jiný, než byste čekali. A právě proto se nevyhne spoustě dobrodružství. 

More details

In stock

60 Kč

Data sheet

Graphics Designvalue
Weightvalue
ISBNvalue
LanguageCzech
Checkedbook is complete, there are no pages missing
Place of publishingPrague
No. of pagesvalue
NoteBook removed from the library collection (contains registration numbers, stickers, traces of stickers and library stamps)
Year2006
Conditionvalue
Hardcover/Paperbackhardcover
Edition1st Edition
PublisherXYZ

More info

Nová česká fantasy pro děti a mladé čtenáře. 

Nechte se zavést do světa napětí a fantazie. Dvanáctiletý Luko je normální kluk... skoro... až na to, že je vlkodlak. Ale trochu jiný, než byste čekali. A právě proto se nevyhne spoustě dobrodružství. Původně samotářský Luko se seznámí s lidskou dívkou Marianou - obě děti vyrůstaly bez rodičů. Mariana žije u manželů Skřetových - jako služka, Luko v honosném vlkodlačím sídle. Je sice obklopen přepychem a privilegii, ale nemá žádné přátele, kterým by mohl věřit. Mezi oběma osamělými hrdiny postupně vznikne silné pouto. A to přes všechny překážky, které je původně rozdělují. Přitom největší úkol je teprve čeká... Musejí se vydat po stopách tajemné minulosti vlkodlaků a navzdory velkému nebezpečí odhalit po léta skrývanou pravdu.

30 similar products in the same category: