Filtry
Nahrávám...
"Od Uralu k břehům Tichého oceánu, z...
Naše recenze z nákupního portálu
Looking for a strawberry jam recipe after a trip to the local farm? Faced with a glut of runner beans from your garden? Want to make an unusual chutney, bottle autumn fruits, or try your hand at sausage-making? Use this as a one-stop reference to fill your storecupboard with home-preserved produce.
Klasická i bezmasá jídla | Alergie na kravské mléko | Recepty pro obézní děti | Odpovědi na otázky | 110 jedinečných receptů
Praktický rádce pro boj s dětskou obezitou.
Z obsahu: Co je třeba vědět (Jak vybírat kuře, Skladování kuřete, Druhy kuřat, Očištění a upravení, Zmražení, Rozmražení, Velikost porcí, Salmonela) - Příprava (Rozsekání, Odstranění šlach, Jak porcovat, Vykostění) - Pečení - Smažení - Zapékání - Saláty a studené pokrmy - Rýže a nudle - Polévky a vývary - Omáčky.
Z obsahu: Polévky, Zeleninové a bezmasé pokrmy, Saláty, Hovězí pokrmy, Telecí pokrmy, Vepřové pokrmy, Jehněčí a kůzlečí pokrmy, Zvěřina, Králík, Drůbež Ryby, Omáčky, Přílohy a ostatní, Moučníky.
Společně s touto kuchařkou a s Woodym se můžete toulat po Manhattanu, po jeho oblíbených hospůdkách i luxusních restauracích. Najdete zde nejen recepty na pokrmy a nápoje, které si v nich Allen nejčastěji objednává, ale i předpisy na řadu zajímavých jídel, která se podávají v jeho filmech. A také citáty, sentence a zajímavé postřehy této výjimečné...
Příprava grilování; marinády a dresinky; hovězí, vepřové a skopové maso na grilu, špízy; zelenina a ovoce...Pepřové steaky - Roštenky na víně - Bifteky s vejci - Pikantní žebírka - Medailónky s jablky - Špíz se švestkami - Kebab - Jehněčí s mátou - Šašlik - Kuře na kari - Krůtí špízy - Hejk na grilu - Pstruh se slaninou - Grilované krevety - Losos s...
Velcí i malí, tlustí i tencí, strávníci skromní i zmlsaní gurmáni, začátečníci i pokročilí, staří i mladí, zkrátka úplně všichni, kdo rádi jedí, si mohou vybrat v pořadí už ze sedmé kuchařské knížky oblíbené autorky, kterou právě držíte v ruce. Tak si nechte chutnat!
Každý, kdo se chce dozvědět něco víc o zavařování, sušení a nakládání, tu najde cenné informace a rady. Tato kniha je užitečným pomocníkem pro všechny, kdo ctí tradice, nezříkají se však ani nových technik a receptů.
Obsah: Z histórie medu - Hodnota medu - Ošetrovanie medu - Význam medu - Z histórie slovenského pernikárstva - Zdobenie pernikov tradičnými slovenskými ornamentami - Príležitostné uplatnenie perníkov - Recepty (perníky, medovníky, ovocné chlebíčky, nepečené dobroty z medu, medové torty, medové rolády, medové rezy, plnky, polevy, ovocie s medom, limonády,...
Easy twists on classic dishes inspired by my travels.
500 New Recipes. 4000 of the Most Beloved JOY Classics Retested and Updated. 4500 RECIPES FOR THE WAY WE COOK NOW. Irma S. Rombauer, Marion Rombauer Becker, and Ethan Becker. THE NEW YORK TIMES BESTSELLER.